Molnet - XaaS för ert företag

 

Arbeta med molnet finns i olika former, och olika akronymer för den delen. Det börjar med den förvirrande akronymen XaaS som står för Everything as a Service, och grundar sig i att konsult-tänket har tagit sig ut i tjänstesektorn. Vad ditt företag än behöver kan vi tillhandahålla det. Vad som passar er bäst är sällan en rak linje och främst handlar det om att ta delar av allt för att anpassa våra tjänster för ert arbetssätt. 
 

IAAS
Infrastructure as a Service - Vi blir er externa IT-avdelning och hanterar allt från support, drift, utrustning, nätverk både på plats och fjärrstyrt.

PAAS

Platform as a Service - En utvecklares dröm, den sänker drastiskt kostnader och utvecklingstid. Den förbättrar även mobiliteten hos utvecklingsteamet som är ett viktigt koncept för en MSP in denna ständiga on-the-go tid. 

 

SAAS

Software as a Service -  Precis som föregående låter det avancerat men kända SAAS-tjänster är ekonomisystem som Visma, Fortnox eller Office 365. 

DAAS

Desktop as a Service - DaaS kommer med katastrofåterställning inbyggt.

Det sänker den totala ägandekostnaden (TCO) och kan anpassas efter dina behov. För den mobila arbetskraften blir det inte mycket bättre än det här.

 

Naturligtvis är detta observationer på hög nivå, men det borde ge dig en mer allmän uppfattning om vad vi pratar om när vi dyker in i XaaS-världen. Nu är det dags att växla och hitta rätt XaaS åt dig.

01

MOLNTJÄNSTER